Clouds
21 Budapest
Dollár
359,69 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
433,96 Ft
Bitcoin
22,936 $

TV2 Csoport: ünnepi filmkínálat karácsonyra

Fotó: Unsplash/Erik Mclean
Kult
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 Csoport egy nagyon színes és izgalmas karácsonyi kínálattal kedveskedik a nézőinek.

2022 karácsonyán is változatos filmkínálattal várja a képernyők elé a nézőket a TV2 Csoport. A főcsatornán az elmaradhatatlan Reszkessetek, betörők! mellett családi filmek, a megújult arculattal ünneplő Mozi+ csatornán országos TV premierek, akciófilmek, a Moziverzumon, a SuperTV2-n és a Prime-on pedig vígjátékok, animációs filmek és klasszikusok színesítik az ünnepi programkínálatot

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

A TV2 karácsonykor is feljebb kapcsol

A főcsatornán ünnepi filmek sora már december 24-én szombaton elkezdődik, jön 16:25-kor a Grincs animációs verziója, majd 18:45-től a romantika kedvelői örülhetnek: ismét lesz Igazából szerelem. És ahogy azt a szlogen mondja: nincs karácsony Kevin nélkül! 21.10-kor vetíti a TV2 a Reszkessetek, betörők! első részét, majd másnap 20.45-kor a Reszkessetek, betörők! 2: Elveszve New Yorkban-t, december 26-án 21.10-kor pedig a harmadik részt is láthatják a nézők. December 24-én este későn jön Diane Keaton és Olivia Wilde főszereplésével a Káosz karácsonyra című amerikai komédia, amelyben a családfő tökéletes karácsonyról álmodik, mindent el is követ ennek érdekében, csak egyvalamivel nem számol: a családtagokkal. Mert ahol négy generáció gyűlik össze, ott előbb-utóbb kitör a káosz…

Karácsony másnapján 15.55-től a Kutyaösszeesküvés következik Jennifer Love Hewitt-tel és Rob Schneiderrel, majd országos tévépremier kezdődik 18:45-kor: a Múlt karácsony, egy csodás romantikus komédia, melyet a Last Christmas című George Michael-örökzöld ihletett, és az Oscar-díjas színésznő, Emma Thompson írt. A főszereplők a Trónok harcában világhírűvé vált Emilia Clarke és Henry Golding. A filmben korábban kiadatlan dalok is hallhatók a legendás Grammy-díjas művésztől. 22.55-kor egy extrém mesével zárul a nap: a Hófehér és a vadász kicsit sem esti mese, másnap ugyanekkor folytatódik a kalandos történet A Vadász és a Jégkirálynő című fantasyvel.
December 26-án hétfőn 16 órakor a Megjött Apuci 2. című karácsonyi vígjátékon lehet majd nagyokat nevetni, a 18:45-kor kezdődő Holiday pedig Cameron Diaz és Jude Low szerelméért drukkolni.

Kevin ajánlja

Reszkessetek betörők promó 2
Reszkessetek betörők promó 3

Mozi+

A TV2 csoport első filmcsatornájának, a Mozi+-nak arculatváltása épp az ünnepi időszakra esik. A közkedvelt kábelcsatorna december 19-én 21 órától megújult külsővel várja a tévénézőket, és ahogy az eddig eltel 6 évben, a jövőben is színvonalas és változatos tartalmakat kínál. A teljesség igénye nélkül: országos tévépremierként jön a Jeges pokol című amerikai akciótriller Liam Neeson-nal és Laurence Fishburne-nel, érkezik a John Wick: 4. felvonás Keanu Reeves főszereplésével, de látható lesz például a Free Guy vagy az idén bemutatott, Préda című amerikai sci-fi akciófilm is, amely a Predator filmsorozat ötödik része.

Karácsonykor pedig többek között érkezik a Felhőkarcoló című amerikai akciófilm, december 24-én 21:00-tól Dwayne Johnsonnal. Will Sawyer felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik és Hongkongba utazik legújabb megbízása miatt, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, amiért őt teszik felelőssé… A Dwayne Johnson rajongóknak jön még egy film másnap, a Halálos iramban 8. 21:00-tól.

Az amerikai akciófilm további főszerepeiben olyan remek színészekkel találkozhatnak a nézők, mint Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Kurt Russell, Jason Statham és Charlize Theron. December 26-án a vígjáték rajongóknak kedveskedik a Mozi+, 21:00-kor startol a Kingsman: Az Aranykör. A Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Elton John, Channing Tatum és Jeff Bridges főszereplésével készült alkotásban, ha a világot valami rettenetes rémség fenyegeti, a Kingsman ügynökei mindig tudják, mi a teendő. Vagyis majdnem mindig…

Mozi+ karácsony
Ünnepi filmcsemegék a Mozi+ műsorán


Moziverzum

A Moziverzum családi filmekkel színesíti az ünnepi kínálatot. A bejgli mellé habos kakaót és pillecukrot bekészíteni, december 24-én országos tévépremierként 19:10-től jön a Playmobil: A film, a 2019-ben bemutatott, egész estés animációs mozi. Karácsony első napján 19:25-től pedig a szintén 3 évvel ezelőtt bemutatott Addams family: A galád család animációs mozit nézhetjük meg, amelyben a New Jersey-ben élő Gomez és Morticia Addams békés életét követhetjük nyomon, egészen addig a pontig, amíg az elhagyott kastélyuk mellett fel nem épül egy lakópark… December 26-án 19 órától pedig jön a népszerű amerikai animációs mozi, sokak kedvence, az Énekelj!

Családi filmek karácsonykor a Moziverzumon

SuperTV2

A SuperTV2 már napközben a képernyő elé csábítja a nézőket. December 24-én szombaton 13.05-kor A gondozoo című vígjátékban Kevin James állatkerti gondozóként keresi a nagy szerelmet, majd 14.55-től jön Az utolsó vakáció Queen Latifah-val és Gérard Depardieu-vel. Georgia Byrd egy áruház konyhai osztályán dolgozik és ahelyett, hogy megszólítaná jóképű kollégáját, csak őrlődik. Mígnem egy napon az orvosa közli vele a hírt, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved és pár hete van hátra. Georgia az első sokk után elhatározza, hogy élete utolsó napjaiban úgy él, ahogyan mindig is szeretett volna. Felmond, kiveszi az összes megtakarított pénzét a bankból, és Európába utazik.

17 órakor a Kuponkirálynőkből kiderül, hogy lesz egy külvárosi háziasszonyból kuponcsaló.
December 25-én 11.40-kor a Fogtündérben Dwayne Johnson megmutatja, hogy egy menő jégkorongjátékos is lehet jó apa, majd 15.15-kor Kevin Hart az Esti iskolában bebizonyítja, hogy nem ciki felnőttként beülni az iskolapadba.
December 26-án vasárnap 15.15-kor jön a romantikus vígjáték Jennifer Anistonnal, a Szakíts, ha bírsz, 17.15-től pedig a Csaló csajokban Anne Hathaway megmutatja hogyan kell megkopasztani a pénzes férfiakat.

SuperTV2 karácsony

Prime

A Prime egy legendás és mára klasszikussá lett filmtrilógiával koronázza meg az ünnepi hangulatot. December 24-én, 25-én és 26-án 21 órától a közönségkedvenc Sissi című osztrák-magyar film három epizódját láthatják a nézők. A magyarok kedvenc királynéjának történetét három estén át követhetik figyelemmel az érdeklődők a személyét övező kultusz kialakulását végig vezetve, Ferenc Józseffel köttetett házasságán át, a kor történelmi és politikai aktualitásaiba is betekintést engedve.

Sissi trilógia karácsonykor a Prime műsorán