Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

A TV2 Csoport csatornáin garantált a szórakozás a hosszú hétvégén

Fotó: TV2 Csoport

Szabó Kata

2022. október 29. - 02:35

A hosszú hétvégére a TV2 Csoport kábelcsatornái is felkészültek, a kínálatban pedig garantáltan mindenki megtalálja majd kedvenc filmes műfajait.

Mindenki megtalálja a kedvenc filmes műfaját a TV2 Csoport kábelcsatornáinak hosszúhétvégi programkínálatában. Akciófilmek, romantikus történetek, animációs és családi filmek, továbbá magyar alkotások is várják a Mozi+, a Moziverzum, a SuperTV2 és a Prime nézőit október 29. és november 1. között.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A november 1-jei hosszú hétvégén a TV2 Csoport első filmcsatornája, a Mozi+ változatos programot kínál. Október 29. és november 1. között a Bujtor filmek rajongói olyan nagy kedvenceiket idézhetik fel, mint például A Pogány Madonna szombaton 18:45-től, a Csak semmi pánik, amely vasárnap 19:00 órától kerül képernyőre, hétfőn 19:00-tól Az elvarázsolt dollár, de érkezik a Hamis a baba is kedden 19:10-től, a híres Ötvös Csöpi főszereplésével készült sorozat negyedik részeként.

A külföldi filmekből sem lesz hiány

A külföldi filmalkotások közül a nézők október 29-én 21:00-tól A beszállító című amerikai akciófilmet nézhetik meg Tom Cruise főszereplésével. A filmben, amely igaz történetet dolgoz fel, Barry Seal amerikai pilóta életével ismerkedhetnek meg a nézők.

Barry a Pablo Escobar-féle Medellín kartell szállítója lett, drogot és fegyvert csempészett a repülőin, ezt követően pedig beszervezte a CIA. Október 31-én 21:00-tól országos TV premierként jön Kristen Stewart, Vincent Cassel és Jessica Henwick főszereplésével az Árok.

Az amerikai sci-fi-ben egy mélytengeri olajfúró, óceánkutató-csapat megpróbál biztonságba jutni, miután egy rejtélyes földrengés megsemmisítette a Mariana-árok mélyén található kutató- és fúró bázisukat. Majd Ryan Reynolds-szal, Samuel L. Jackson-nal, Salma Hayek-kel és Gary Oldman-nel november 1-jén 21:00-tól a Sokkal több mint testőr című amerikai akció-vígjátékot láthatják azok, akik a Mozi+-t választják.

A Moziverzum, a TV2 Csoport prémium filmcsatornája sem marad ki a sorból, számos kedvenccel lepi meg nézőit a négynapos ünnepen. Október 30-án a koraesti órákban 18:50-tól országos TV premierként érkezik egy könnyed film, Kutyaösszeesküvés címmel. Az amerikai családi vígjátékban míg mindenki egy céges sítúrán van, a környékbeli kutyák összefognak, hogy megvédjék a házat a rablóktól, akik éppen egy új találmányt próbálnak ellopni.

Ezt követően szintén vasárnap, 21:00-tól jön az Életrevalók François Cluzet, Omar Sy és Anne Le Ny főszereplésével. A francia vígjáték igaz történet alapján készült. Az ejtőernyős baleset után tolószékbe kényszerülő gazdag arisztokrata, Philippe, a külvárosi gettóból jött Drisst fogadja fel otthoni segítőjének. Driss épp a börtönből szabadult, és talán nem is alkalmas a feladatra. Két világ találkozik, és a közös élmények nyomán kapcsolatukból barátság lesz.

A legkissebb nézők is remekül fognak szórakozni

A hosszúhétvége harmadik napján, hétfőn este 19:00-tól az animáció szerelmeseinek kedvez a csatorna, jönnek a mókás Minyonok. November 1-jén délután 16:50-től egy hazai film lesz látható, az El a kezekkel a Papámtól! című, 2021-ben bemutatott mozi Dobó Kata és Gulyás Buda rendezésében készült.

A filmben Dorka (Marczinka Bori), a különleges fantáziavilágában élő, nagyszájú kislány megtudja, hogy özvegy apja (Bokor Barna) újranősül, ő pedig mostohát (Pálmai Anna) kap. Dorka élete felfordul, harcba száll a mostohával, akiről kiderül, hogy boszorkány.

Amikor Dorkát az apja táborba küldi, a kislány egy mindig vidám táborvezetővel (Csobot Adél) is megismeredik, akivel az édesapjának is találkoznia kell… Ezt követően, még szintén november 1-jén kedden, de már az esti órában, 18:50-től az Ebgondolat című amerikai vígjáték kerül képernyőre, Kevin Costner, Amanda Seyfried, és Milo Ventimiglia főszereplésével.

Vígjátékok és kémfilmek tárháza várja a nézőket a hosszú hétvégén

A színes filmkínálatból a SuperTV2 sem marad ki. Október 29-én szombaton 18:10-kor Reese Witherspoon és Sofia Vergara főszereplésével jön a Csábítunk és védünk. A precíz és pedáns rendőrnőnek egy szexi vígözvegyet kell védelmeznie egy drogbárótól, miközben korrupt rendőrök és bérgyilkosok üldözik őket Texason át.

Aznap este folytatódik a vígjátékok sora: a Kémek a szomszédban a gyönyörű izraeli színésznő, Gal Gadot főszereplésével 20 órakor kezdődik.

Október 30-án vasárnap 21 órától a Vörös veréb lesz látható Jennifer Lawrence-szel. Dominika Jegorova odaadó gyermek, aki bármi áron megvédi édesanyját. Prímabalerina karrierje azonban egy sérülés következtében véget ér, és sötét jövő dereng fel Dominika és anyja előtt. Így lesz a lányból könnyű préda a Veréb Iskola, egy titkos hírszerzési szolgálat számára, akik kivételes fiatalokat tanítanak arra, hogy testüket és elméjüket fegyverként használják.

A Jelek című drámát Mel Gibsonnal és Joaquin Phoenix-szel október 31-én hétfőn 18:45-kor vetíti a SuperTV2. Különös események zajlanak egy álmos amerikai kisváros közelében egy farmon. Valaki hatalmas, kör alakú tisztást vág a kukoricásba. A ház lakói egyre jobban félnek; a titokzatos, kísérteties jelek pedig szaporodnak. A kutyák megvesznek, a friss víz megposhad, a városka lakói menekülnek, és az egyetlen férfi, aki eddig képes volt megőrizni a józan eszét, maga is kénytelen egyre komolyabban venni a körülötte zajló eseményeket.

Mindenszentek estéjén 18:50-kor egy családi vígjáték lesz képernyőn, a Roger nyúl a pácban. Az 1940-es években Hollywoodban játszódó történet egy szeretetre méltó, lógófülű rajzfilmsztárról szól, aki magándetektívet bérel, hogy megtudja szerelme megcsalja-e, ám egy gyilkossági ügybe keveredik és ráadásul gyanúsítottként.

A Prime sem maradhat ki

A Prime is szuper kínálattal várja a nézőket a négynapos hosszú hétvégén. A Göthe középiskola végzősei új tanév elé néznek, október 29-én, a Fák jú, Tanár úr! 3. részében. A kihívás pedig nem kicsi Zeki Miller tanár úr számára, hiszen a renitens osztálya éppen az érettségi és a továbbtanulás előtt áll. Október 30-án az ABBA kultikus dalaival jön a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című zenés vígjáték, amelyet az Örömapa 2. című film vált majd, amelyben a Steve Martin által alakított Mr.Banks egyszerre néz apai és nagyapai örömök elé.

Hétfőn 18:25-től a Kutya egy nyár című romantikus történet érkezik Eva Longoria és Jennifer Hudson közreműködésével, míg 21 órától a Jumanji: vár a dzsungel útvesztőiben kalandozhatnak a nézők Dwayne Johnson vagy éppen Kevin Hart társaságában.

November 1-jén este elsőként az Én és a hercegem című filmben Julia Stiles várja a romantikára vágyókat, majd a Prime-on egy országos tévépremierrel zárul a négynapos hétvége: 21 órától a Joséphine babát várcímű vígjátékban Joséphine és Gilles harmonikus párkapcsolatába nyerhetünk bepillantást, ahol Joséphine várandósságának váratlan híre felborítja az átlagos hétköznapokat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.