A TV2 Média Csoport megszerezte a jogokat a Premier League, a La Liga és a Bundesliga közvetítéseihez

Fotó: TV2 Média Csoport
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 3. - 14:54

A TV2 Csoport további évekre is megszerezte a Premier League közvetítési jogait, de bővítette a La Liga-kínálatot, emellett pedig debütál a Bundesliga is.

Augusztustól ismét a futballé a főszerep a Spíler1 TV és Spíler2 TV műsorán, ahol a 2021/22-es idényben 68 német első- és másodosztályú, 190 angol és több mint 380 spanyol bajnoki mérkőzés lesz látható a szezon során – írja a Media1 a TV2 Média Csoport keddi közleménye nyomán.

Az újabb sportjogok megvásárlásának és a már meglévő közvetítési jogok hosszabbításának és bővítésének, még több nagy múltú labdarúgó-bajnokság meccsei jutnak el a focirajongókhoz. Paul Molnar, a Premier League médiáért felelős vezetője elmondta:

“A Premier League nagy örömmel jelenti be az új együttműködésünket a TV2-vel Magyarországon. A TV2 csoport a Spíler TV jóvoltából az elmúlt években nagy elégedettségünkre kiválóan prezentálta a Premier League mérkőzéseit, így a drukkerek bizakodva készülhetnek a soha nem látott mennyiségű élő meccs közvetítésre”.

Ez azonban még nem minden, ugyanis újdonsággal szolgál a Spíler Extra is, mely hamarosan az új TV2 Play applikációba integrálódik, így minden TV2 Csoport tartalom egy alkalmazásból lesz elérhető, különböző üzleti ajánlatok részeként. Az új konstrukciókról később tudhatjuk majd meg a részleteket.