Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Hátulról fotózták bikiniben Tuvic Aleksandrát Thaiföldön

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Élvezi az életet A Nagy Ő és a Farm VIP 3 sztárja, aki életre szóló élményeket gyűjthetett Thaiföldön.

Tuvic Aleksandra ismét messzire utazott, és ezúttal Ázsia felé vette az irányt, ahol számos különlegesség várt rá. Arra azonban nem számíthatott, hogy majomtámadás éri, ami miatt kórházba került.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Szerencsére folytathatta a nyaralását, nem kellett rögtön hazautaznia, és tigrisekkel is játszhatott. Lenyűgöző az a környezet, ahol az idejét tölti, és természetesen a bikinis fotók sem maradhattak el, amik nagy sikert arattak.

Nem kell magyarázni Szandi szexi vonalait, és sokan rajonganak érte, míg mások bántják őt a közösségi médián keresztül. Ugyanakkor ez nincs rá különösebb hatással, a saját boldogságára koncentrál.

Egyesek szerint a fenekében is van szilikon, de ez nem igaz. Mindenkinek más és más az ízlése, Szandi pedig így érzi jól magát, akit korábban A Nagy Ő-ben és a Farm VIP 3-ban is láthattunk.

Már kevesebb mint 800 követőre van attól, hogy 20 ezres követőtáborral rendelkezzen az Instagram oldalán. Legutóbb egy bikinis fotóval emelte a tétet, megvillantván a formáit, háttérben egy mesebeli környezettel.