Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Tuvic Aleksandra pózolós bikinis fotójától csak úgy forr a levegő

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra láthatóan jól érzi magát a bőrében, és azok sincsenek kevesen, akik bókokkal halmozzák el.

Tuvic Aleksandrát nemrég egy elefánt ormányán láthattuk Thaiföldön, de többek között tigrisekkel is találkozhatott. Fantasztikus élményekben lehetett része A Nagy Ő és a Farm VIP 3 korábbi versenyzőjének.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Igen egyedi és különleges formákkal rendelkezik, látványos idomai vannak, amik láttán sokan felkapják a fejüket. A mindig csinos és trendi híresség nem is oly rég nagyon messzire utazott el pihenni.

Thaiföld felé vette az irányt, ahol rengeteg élményben lehetett része. Ázsiában nem tud unatkozni az ember, és a thaiföldi szigetek mindig képesek valami olyan pluszt adni, amitől az ember rendkívül nyugodttá válik.

Szandi egy nagyon is színes és érdekes személyiség, emiatt is volt olyan fájó, hogy hamar kiesett a Farm VIP 3-ból. Érdekes lett volna látni, hogyan alkalmazkodik a folytatásban, de az élet másképpen döntött.

Mostanában számos bikinis felvételt láthattunk róla a közösségi médiában, bár még mindig tud újat mutatni. A pózolás is remekül áll neki, a háttér pedig egyszerűen tökéletes, magával ragadja az embert.