Clouds
21 Budapest
Dollár
357,07 Ft
Euró
387,80 Ft
Font
438,08 Ft
Bitcoin
27,209 $

Tuvic Aleksandra bikinis szelfije meghajlítja a teret, annyira forró

Fotó: Instagram/Tuvic Aleksandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tuvic Aleksandra szereti a szelfiket, és ügyes is bennük, miközben az idomai által még látványosabb fotókat tud készíteni.

Mindenkinek más és más az ízlése, kikerülhetetlen, hogy az embert ne kritizálják, különösen ezekben az időkben, amikor mindez trenddé vált. Tóth Gabi, aki új helyre költözött a családjával, sokat tudna erről beszélni.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Akárcsak Tóth Andi, mert mindkettejüket sokan bántják a mai napig. Ennek hatására is döntött úgy Andi, hogy befejezi az éneklést, bár a többség abban reménykedik, hogy megváltoztatja a döntését, élen Zalatnay Saroltával.

A kritikák sokszor túlzóak és nagyon bántóak, de az emberek nem hagyják abba, nem állnak le. Mindig találnak valamit, amibe kapaszkodni tudnak, és keményen odaszólnak, sokszor arc nélkül teszik mindezt.

Tuvic Aleksandra, A Nagy Ő és a Farm VIP 3 sztárja pontosan tudja, miről szól ez. Ugyanakkor egyáltalán nem veszi fel ezeket a bántásokat, helyette láthatóan boldogan és kiegyensúlyozottan éli az életét.

Alább egy minden eddiginél erősebb és látványosabb bikinis szelfit készített a követőknek, akik nagyon hálásak. Szandi mostanában feljebb kapcsolt, több fotót oszt meg magáról, mint általában, és a környezet szintén önmagáért beszél.