Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

A Túr folyóba hajtott egy férfi, nem élte túl (helyszíni fotók)

Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A családtagok már korábban bejelentést tettek a rendőrségen a férfi eltűnése kapcsán, ám már csak holttestét tudták kiemelni a Túr folyóból.

A police.hu beszámolója szerint a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságot 2023. január 9-én délelőtt a gátőr értesítette, hogy a Tisztaberek közelében lévő Túr folyót átívelő híd lábánál egy gépjármű nyomait fedezte fel, amely a megáradt folyóba vezet.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

A rendőrök a helyszínt megvizsgálták és megállapították, hogy nagy valószínűséggel egy autó hajtott a folyóba.

A Felső Tisza Vidéki Búvár és Mentőegyesület, valamint a Csengeri Szent Flórián Tűzoltó és Vízimentő Egyesület búvárjai átvizsgálták a folyószakaszt, és rövid időn belül megtalálták az elsüllyedt gépjárművet.

Fotók: police.hu

A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók erőgép segítségével partra húzták a folyóban rekedt személygépkocsit. A gépjármű kiemelése után az utastérben holtan találták a jármű vezetőjét, akinek családtagjai időközben az eltűnéséről tettek bejelentést a rendőrségen.

Az eljárás eddigi adatai szerint a 62 éves férfi 2023. január 8-án délután Sonkád irányából tartott Tisztaberekre, amikor eddig tisztázatlan okból eredően nem az út vonalvezetésének megfelelően kanyarodott a hídra. A jármű lehajtott a védőgátról, és a folyóba merült. A baleset körülményeit a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.