Clouds
21 Budapest
Dollár
344,68 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
26,880 $

Tuchel tanácstalan, Kahn szerint erősen ingadozó a Bayern teljesítménye

Fotó: unsplash
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Triplázás helyett trófea nélkül maradhatnak idén a bajorok.

Mély gödörbe került a Bayern München a szezon végére, és nagyon úgy fest a helyzet, hogy Thomas Tuchel érkezése, illetve Julian Nagelsmann menesztése cseppet sem segített a vergődő bajorokon.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Oliver Kahn alatt inog az igazgatói szék, és most már nincs kire fogni a sorozatos fiaskókat, melynek során kiestek a kupából, a Bajnokok Ligájából, és egy fordulóval a vége előtt a Bundesliga is elúszni látszik.

Az egykori legendás kapus a „teljesítmény erős ingadozásával” magyarázza a csapat gyenge szereplését, ugyanakkor Thomas Tuchel magyarázata jóval közelebb áll a valósághoz a Bild beszámolója szerint.

„Meg tudom mondani, mi hiányzott, de nem tudom, miért. Megpróbálok választ találni a problémákra, de attól tartok, ez most nem fog sikerülni” – fogalmazott a német edző, akinél a kezdeti optimizmust mostanra a tanácstalanság váltotta föl.

„Ebben a szezonban már többször volt olyan érzése az embernek, hogy minden összeomlik, ha kapunk egy gólt” – tette hozzá, és való igaz, a csapatnak mintha leginkább az önbizalmával lennének a legnagyobb gondok.