Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Tuchel és Abramovics tervet szövöget a Real ellen

Fotó: Unsplash/Simon Reza

Bense Róbert

2022. január 18. - 03:44

Az edző ötletel, a klubtulaj végrehajt – de lehet, hogy nem is lesz szükség „bosszúra”?

Hiába ért fel a csúcsra a Chelsea, hiába van látszólag végtelen pénz a csapat mögött, mégis vannak olyan klubok, melyek presztízsben megelőzik őket, és elhappolják a legjobb játékosaikat. Abramovicsnak valószínűleg már nagyon elege lehet ebből.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Eden Hazard, Thibaut Courtois, és most Antonio Rüdiger? Florentino Perez bevásárlóközpontnak nézheti a Chelseat, hiszen előszeretettel válogat az angolok „prémium” polcáról. Úgy fest, hogy Rüdigert is elcsábította a madridi kitérő gondolata, amennyiben garantált a kezdőcsapatba kerülése, és annyit fizetnek neki, amennyit kér.

Abramovics és Tuchel ezúttal azonban úgy tűnik, nem hagyják magukat, és bosszútervet eszeltek ki, hogy végre a Real is érezze, milyen az, amikor keresztülhúzzák a számításaikat. Gondoltak egyet ugyanis, és arra jutottak, hogy elhalásszák a Királyi Gárda elől a világbajnok Corentin Tolissót, aki a nyáron szabadon igazolhatóvá válik, miután lejár a Bayernnel kötött szerződése.

Más kérdés, hogy egyáltalán szükség van-e erre? Hiszen az a hír járja, hogy Rüdiger fizetése túl nagy falat lenne a Realnak, így a tárgyalások egy ideje már megszakadtak. Hazard pedig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így végül a Newcastle csapatánál köthet ki – írja az El Nacional

Lehet, hogy a Chelsea mégsem járt annyira rosszul a Real „bevásárlásaival”?