Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

A Trónok Harca egyik nagy sztárja szerepet kapott a Vajákban, felismered?

TÉMÁK:
#Bulvár #Netflix
Fotó: Kristofer Hivju norvég színész és felesége, Gry Molvaer Hivju az amerikai film- és televíziós színészek céhe, a SAG (Screen Actors Guild) 26. díjkiosztó gáláján Los Angelesben 2020. január 19-én. (MTI/EPA/David Swanson)
Style

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Decemberben jelent meg a Vaják második évada Netflixen, és szerepet kapott benne a Trónok harca sztárja, Kristofer Hivju is.

Hivju a Trónok harca 3. évadától kezdve játszotta Tormund Giantsbane-t 33 epizódon keresztül, amiben a szórakoztató és életerős harcos sokak nagy kedvencévé vált. 

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Most a fantasy-rajongók a Vaják című sorozatban is láthatják őt, amely szintén egy könyv alapján készült sorozat. Emellett játék is készült belőle, ami több konzolon és PC-n is elérhető.

Azonban előfordulhat, hogy a rajongók nem ismerik fel azonnal Hivju-t a Vaják egyik epizódjában, mivel karakterét, Nivellen-t úgy átkozták meg, hogy úgy nézzen ki, mint egy félelmetes vaddisznóember. A hangját és a hatalmas termetét azonban semmivel sem lehet összetéveszteni – olvashatjuk a Mental Floss oldalán.

A Vaják kiadott egy videót, amelyben feltárja, hogyan bújt Hivju Nivellen karakterébe, és az érdeklődők meg is tekinthetik a YouTube-on.