Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Harmadik rész érkezhet a legendás filmből, a főszereplő is megvan

TÉMÁK:
#Film
New York, 2022. május 3. Jared Leto amerikai színész, zenész (j) és Alessandro Michele olasz divattervezõ a New York-i Metropolitan Mûvészeti Múzeum Ruhaintézetének jótékonysági gálaestjén 2022. május 2-án. MTI/EPA/Justin Lane
Kult
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő
TÉMÁK

A kultfilmmé vált 1982-es Tronnak hosszú idő után végül 2010-ben érkezett meg a második része, de a legfrissebb hírek szerint már tervben van a harmadik is, Jared Leto főszereplésével, de már a Daft Punk nélkül.

Előzmény:

 

Az 1982-es Tron című film a sci-fi rajongók között mindig is hatalmas tiszteletnek örvendett, nem is csoda, hogy végül közel 30 év után született egy folytatása, Tron: Örökség címmel, ami azonban nem aratott osztatlan sikert, sokak szerint sokkal több energiát fektettek a készítők a látványelemekbe, mint egy normális történet megírásában.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Aki ezek után szerette volna, ha a Disney hagyja békében nyugodni a franchise-t, csalódottan veheti tudomásul, hogy jön a harmadik rész, a Deadline információi szerint a jelenleg Tron: Ares néven futó film forgatása augusztusban el is kezdődhet, mégpedig Jared Leto főszereplésével, aki állítólag már 2017-ben elvállalta a szerepet.

A Tron: Örökség rendezője, Joseph Kosinski (aki azóta a Top Gun: Maverickkel aratott) helyett az Arest az a Joachim Rønning rendezheti majd, aki a A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, valamint a Demóna: A sötétség úrnője munkálatait is irányította.

A film terve valójában jóval régebb óta tervben van, mint hogy Letót megnyerték hozzá, Kosinski már egy korábbi interjúban elmondta, hogy már a forgatókönyvét is megírta egy folytatásnak, ami „az Interneten játszódik a Yahooval, a Google-lel és minden ilyen weboldallal.” Végül azonban ebből nem lett semmi, mert a Disney a Marvel és a Star Wars filmekre összpontosított.

Ha a film maga nem is, a Tron: Örökség a zenéje miatt mindenképpen emlékezetes marad, azonban mivel az azt szerző Daft Punk pár éve feloszlott, nincs rá esély, hogy újra az ő munkájukat hallgathassuk a moziban.