Egyik korábbi játékosával erősíthet a Barca, aki azóta rendesen kigyúrta magát

Fotó: Twitter/Wolves
not image

Hujber Dávid

2021.június.22 - 06:23

Nem kizárt, hogy az egyik korábbi játékosát igazolja el a Barcelona, ráadásul a Premier League egyik legjobb szélsőjéről beszélünk.

Adama Traoré az évek alatt sok kiló izmot fel magára, és már-már testépítői magasságokba került, amit jól kamatoztat az olyan fizikális bajnokságban, mint a Premier League. Egy kiváló képességekkel rendelkező futballistáról beszélünk, aki tavaly mutatkozhatott be a spanyol válogatottban.

Sokan nem tudják, de a Wolverhampton Wanderes sztárja Barcelona-nevelés, és 2015-ig a katalánok reménysége volt. Még a felnőtt csapatban is bemutatkozhatott, de nem kapott sok lehetőséget, ami után az Aston Villához, onnan pedig a Middlesbrough csapatához került.

Még mindig csak 25 éves, rengeteg benne a potenciál, a Mundo Deportivo a RAC1-en keresztül arról számolt be, hogy Traoré megnyitotta az ajtót a Barcelona előtt, hogy újra a katalánok játékosa legyen.

Az interjúban elmondta, a Barcelonát az otthonának tekinti, ott nőtt fel és 10 éven át élt a városban. A Wolves játékosa nem tagadta, hogy adott esetben készen állna a visszatérésre, és az ügynökével egyeztetni fog erről.

A Barca edzője még mindig nem tudja, mi lesz Messivel

A spanyol játékos szerződése 2023-ig szól a brit klubbal, de a csalódást keltő szezon után környezetváltásra vágyik, és lehetséges, hogy újra a Barcelona lesz az igazi otthona. Mivel a La Liga-csapat nem dúskál a pénzben, egy csereüzlet is opció lehet Francisco Trincaóval, akit a Wolves célpontjaként emlegetnek.

Arról sem feledkezhetünk meg, hogy a két csapat kapcsolata idillinek mondható Nélson Semedo átigazolása után, aki 2020-ban került Angliába, miután 2017 és 2020 között a Barcelona játékosa volt, és több mint nyolcvanszor pályára léphetett.