Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,604 $

Tragédia Kászonaltízen: holtan találtak egy kétéves kislányt

Fotó: Unsplash/Ante Samarzija

Takács Petra

2022. január 16. - 08:58

Tragédia történt a Hargita megyei Kászonaltízen, ahol holtan találtak rá a szülei egy kétéves kislányra.

A gyermek testén korábban szerzett zúzódások nyomait vették észre a helyszínre kiérkező mentősök. A kétéves és három hónapos kislányra a saját ágyában találtak rá, de már nem lehetett rajta segíteni.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

A Maszol arról írt, hogy a hatóság közleménye szerint a kislány szülei értesítették a mentőket, miután aggódni kezdtek, hogy a gyermekük nem kel fel álmából. A mentősök már nem tudtak segíteni a kislányon, csak a halálát állapíthatták meg.

A halál pontos körülményei nem ismertek, ezzel kapcsolatosan még zajlik a nyomozás. Noha a kislányt még megpróbálták újraéleszteni, az sem vezetett eredményre, elhunyt.

„A kislány anyja azt mondta a mentősöknek, hogy ebéd előtt lefektette, és később, amikor fel akarta ébreszteni, már nem reagált, a hullamerevség is beállt nála. A mentősök beszámolója szerint a kislány arcán és törzsén zúzódások nyomai látszottak.” – írja a Maszol.

Metró elé löktek egy ázsiai nőt New Yorkban: új információk a gyilkosságról

Erre az volt az anya magyarázata, hogy az utóbbi időben többször is elesett, biztosat azonban csak később lehet mondani a boncolást követően. Az anya elmondása szerint a kislánynak szívproblémái is voltak, ugyanakkor a háziorvosuk nem tudott erről.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.