Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

A Tottenham közleményt adott ki az Aaron Ramsdale elleni szurkolói támadásról

Fotó: EPA/Neil Hall
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miután egy szurkoló megrúgta az Arsenal kapusát, a Tottenham egy hivatalos közleményben számolt be ennek várható következményeiről.

A 90min.com számolt be arról, hogy a Tottenham Hotspur kiadott egy közleményt, melyben megerősítették, hogy “a lehető legszigorúbb intézkedésekről” fognak gondoskodni, miután egy szurkoló megrúgta az Arsenal kapusát, Aaron Ramsdale-t az észak-londoni mérkőzés végén.

Soron kívül Az MLSZ elfogadtatná a Nagy-Magyarország jelképét az UEFA-val

A vasárnapi mérkőzésen az Arsenal kényelmesen 2-0-ás végeredménnyel győzte le a Tottenham Hotspur csapatát, miután Martin Odegaard az első félidőben a hálóba talált, Hugo Lloris pedig egy kínos öngólt eszközölt.

Miután azonban a mérkőzésnek vége lett, kellemetlen fordulatot vettek a dolgok, ugyanis a csereként beállt Richarlison szembeszállt Ramsdale-lel, amikor pedig utóbbi a kapu mögül elővette vizes palackját és törölközőjét, a dühös Tottenham-szurkolók megrohamozták, egyikük pedig megrúgta Ramsdale-t.

Az incidens kapcsán a Tottenham hivatalos honlapján tett közzé egy közleményt:

“Megdöbbentőnek tartjuk az egyik szurkoló viselkedését, aki a mai mérkőzés végén megpróbálta megtámadni az Arsenal kapusát, Aaron Ramsdale-t. Az erőszaknak semmilyen formában nincs helye a futballban. A klub átnézte a CCTV felvételeit, hogy azonosítsa a szurkolót, és a Met Police-szal, az Arsenallal és Aaron Ramsdale-lel együttműködve a lehető legszigorúbb intézkedéseket fogja eszközölni, beleértve a Tottenham Hotspur stadionból való azonnali kitiltását.”