A Barcelona is bejelentkezett Harry Kane-ért, de szinte semmi esélyük?

Fotó: Twitter/Tottenham Hotspur
not image

Hujber Dávid

2021.május.18 - 06:30

Egészen minimális, vagy egyáltalán nincs esélyük a katalánoknak arra, hogy Harry Kane Barcelonában folytassa tovább.

Mint ismeretes, a hírek szerint az angol válogatott támadó ismét közölte a Tottenham vezetőségével, hogy ezen a nyáron távozni szeretne. Tavaly is hasonlóan tett, de akkor Jose Mourinho érkezésével Londonban tudták tartani.

Lehetséges, hogy Kane marad Londonban, de egy másik nagy csapat színeiben folytatja. A Chelsea is azok között van, akik már felvették vele a kapcsolatot, akárcsak a két manchesteri alakulat. Várhatóan hatalmas harc zajlik majd a világklasszis támadóért.

150 millió font körül lehet Kane ára, és a The Times arról ír, hogy lehet egy „gentlemen” megállapodása Daniel Levyvel, aki jelenleg a Tottenham irányításáért felel. Ez a megállapodás teheti lehetővé azt, hogy elengedjék a csatárt, aki tavaly nyáron beleegyezett abba, hogy marad még egy szezont.

A The Times úgy tudja, hogy a Barcelona is felvette a kapcsolatot a 27 éves sztárral, aki azonban a Premier League-ban akar maradni, és arra koncentrál, hogy a jövő hónapban kezdődő Európa-bajnokság előtt rendeződjön a jövője. Nem beszélve arról, hogy a katalánok anyagi helyzete valószínűleg nem tenne lehetővé egy ekkora transzfert.

Ha Raúl veszi át Zidane helyét, teljesen átalakíthatja a Real Madridot: érdekes részletek

A Manchester United a remek formában lévő Jesse Lingardot is megpróbálja belevenni az üzletbe, aki jelenleg a West Hamnél van kölcsönben, és ontja magából a gólokat. Levy még mindig abban bízik, hogy képes megtartani Kane-t, de ez most minden eddiginél nehezebb lesz.

A gólerős csatár, akit a világ egyik legjobb támadójának tartanak, 2024-ig kötelezte el magát a Tottenhamhoz.