Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Videós összefoglaló, ahogyan az Arsenal „kiüti” a Tottenhamot (videó)

Fotó: EPA/Neil Hall
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kisebb csoda, hogy a hazai pályán játszott Tottenham megúszta két kapott góllal, de így sem volt veszélyben az Arsenal győzelme.

Sokkal szorosabb londoni derbire számítottak a szurkolók, ráadásul a Tottenham hazai pályán játszott, ami általában előnyt jelent. Ebben az esetben ez nem volt igaz, az Arsenal játéka végig sokkal meggyőzőbb volt.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Ez egyúttal jó esélyt jelentett volna a Spurs számára ahhoz, hogy megközelítse a negyedik helyet, ami még Bajnokok Ligáját ér. Ehhez képest maradtak 33 pontosak a 38 pontos Manchester United mögött, akik egy meccsel kevesebbet játszva is előrébb állnak.

Conte sem tudott igazán hatással lenni a vasárnapi mérkőzésre, az Arsenal sokszor szinte lemosta őket a pályáról. Számos helyzetet alakítottak ki, de az első gól az maga volt a sokk számukra, és nem amiatt, mert már a 14. percben hátrányba kerültek.

Lloris a potyagólja mellett több nagy védést is bemutatott, de ő sem tudta megakadályozni, hogy Odegaard betaláljon. A 36. percben született a második és egyben utolsó találat, ami eldöntötte a három pont sorsát.

Az Arsenal ezzel már 47 pontos a Manchester City és a Newcastle United előtt. Még mindig csak egy vereség és mindössze két döntetlen áll a londoniak neve mellett, ami rendkívül meggyőző, és ha a Manchester United ellen is győzni tudnak, nehéz elképzelni, hogy komoly veszélybe kerülhet a bajnoki címük. Tekintve, hogy az United milyen formában van, egy több mint szoros rangadóra számíthatunk kettejük között január 22-én. A Tottenham-Arsenal összefoglaló videóját erre a linkre kattintva érhetitek el.