Tóth Vera két nappal az első oltása után kapta el a koronavírust, most megszólalt

Fotó: Instagram/Tóth Vera
not image

Takács Petra

2021.április.20 - 06:40

Sokan kérdezték tőle, hogy miképpen is kaphatta el a vírust, ha már beoltották, ami rámutat arra, hogy továbbra is vannak, akik nincsenek teljesen tisztában az oltásokkal.

Tóth Vera nemrég számolt be arról, hogy milyen támadások érték a Facebook oldalán keresztül, és egészen abszurd hozzászólásokat is kapott. Azzal gyanúsították, hogy a kormány fizeti a covidos posztjait, és így tovább…

Rengeteg oltásellenes és vírustagadó jelent meg Vera élő közvetítésében, ami nagy visszhangot kapott. Közben kiderült, hogy az oltását követően pozitív tesztet produkált, ami lehetséges, hiszen az oltóanyag nem rögtön hat, illetve nem létezik 100%-os védelem.

Vannak emberek, akik azt gondolják, hogy rögtön, már az első oltásukkal védetté válnak, és már kevésbé figyelnek oda a védekezésre, de ez nem helyes viselkedés. Hetek telnek el a védettségig, és a második oltásra is nagy szükség van, ezt jobb észben tartani.

Erre reagált most Vera az Instagram oldalán az egyik sztoris bejegyzésében, hangsúlyozván, hogy azok is ugyanúgy legyenek óvatosak, akik már oltottak. Friss oltottként is ugyanúgy el lehet kapni a vírust, illetve megfertőzhetünk másokat.

Schobert Norbi újabb reakciója a botrányra: “Megaláznak egy csomó férfit ezzel, és dagadtan röhögnek”

„Sokan írtok, hogy ez hogy lehet oltás után? Mármint, hogy elkaptam a vírust. Na ez úgy lehet, hogy az első oltás után két nappal kaptam el. (Tudom, tök béna vagyok). Friss oltottként még vigyázni kell, szóval ne jazzoskodjatok Ti sem, mert csak hetekkel utána alakul ki a védettségünk.”

„Pér nappal utána még fertőzhetsz és megfertőződhetsz. Később már kevesebb esélye lesz. A világ reménye ebben van, úgy ahogy az enyém is. De nem vagyok orvos, sem virológus.”