Meseszépek az Exatlon bajnokai: Lilla és Janka nagyon elegánsan

Fotó: Instagram/Szendy Lilla
not image

Hujber Dávid

2021. június 20. - 03:04

Janka és Lilla a verseny ideje alatt barátságot kötöttek, és a jelek szerint semmi sem változott azóta, még mindig nagyon jóban vannak.

Az Exatlon Hungary több szempontból is egy különleges verseny, ami nemcsak a versenyzésről szól. Az emberi kapcsolatok is nagyon hangsúlyosak, hiszen hónapokon át csak egymásra számíthatnak, különösen mentálisan.

Egyik versenyző sem volt még hasonló helyzetben korábban, ami egyúttal azt is jelentette, hogy nem találkozhattak a szeretteikkel, és csak akkor beszélhettek velük, ha megnyerték az adott jutalmat, vagy kiestek.

Ez soha nem könnyű, de ez is hozzátartozik az Exatlon kihívásaihoz, amiben Lillának és Jankának is bőven volt része. A két lány közül Lilla volt az, aki jobban küszködött lelkileg, és Janka sokat segített neki.

ByeAlex kifestett körme nem mindenkinek jön be, jött is a válasz

Egy bizonyos ponton el kellett válniuk, mivel Lilla elveszítette a párbaját, így számára idő előtt, meglehetősen korán véget ért az Exatlon, pedig sokkal több volt benne. A sors furcsa fintora, hogy Jankának pedig párbaj nélkül kellett hazautaznia egy betegség miatt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.