Tóth Gabiék új kanapéja az otthon egyik legjobb pontja (fotóval)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi és Krausz Gábor közös elhatározásra jutott a kanapé kiválasztásában, ami mindkettejük tetszését elnyerte.

Tóth Gabi továbbra is igyekszik extra tartalmakkal kedveskedni a rajongóinak, a követőinek. Nemrég például egy hosszabb interjút adott, amit ritkán tesz meg, mert tart attól, hogy újra és újra kiforgatják a szavait.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Emiatt nagyon megválogatja, hogy kinek ad interjút, és igyekszik minden eddiginél tisztábban fogalmazni. Gabi számára ez nagyon fontos, aki egyre többet mutat meg az új szentendrei álomotthonukból.

Csodálatos munkát végeztek a házban, Gabi pedig rendkívül büszke lehet, mert egy olyan otthonában élhetnek tovább, ami nemcsak kényelmes és nagy, hanem az övék is. Ez is megvalósult az életükben, később pedig saját éttermet nyithatnak.

Mint minden házban, Gabiéknál is központi kérdést töltött be a kanapé kinézete, mérete, stílusa, anyaga, és így tovább. Végül a szülők megállapodtak, ebben nem volt közöttük nézeteltérés, a végeredmény pedig önmagáért beszél.

„Nem mondom, hogy nincsenek nézeteltérések egy otthon berendezésénél, de abban teljesen egyetértettünk Krauszommal, hogy a kanapé kiválasztása az egyik legfontosabb döntésünk lesz a nappali esetében. Azt hiszem, nagyon jól sikerült.”