Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Így készül Tóth Gabiék új háza (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi kicsit sem túlzott, amikor komoly munkáról beszélt az új házuk körül, van még dolguk bőven.

Tóth Gabi és Krausz Gábor belevágott életük egyik legnagyobb kalandjába, ugyanis megvásárolták az első közös házukat. Később kiderült, hogy még nem költöztek be, de rajta vannak, hogy ez minél hamarabb megtörténjen.

Soron kívül Drágább lesz a csokinyúl az idén, de ez a nagyközönséget nem zavarja

Gabi őszintén beszélt a megpróbáltatásokról, és arról is, hogy hitelt vettek fel. A házon bőven van még mit alakítgatni, javítgatni és átalakítani, így azok, akiknek már volt hasonlóban részük, pontosan tudják, mit jelent ez.

Óriási munkával és stresszel jár egy ilyen mértékű felújítás, de utána az ember boldogabb, mint valaha. Gabiék is tartják egymásban a lelket, hiszen mindketten dolgoznak, így nem tudnak minden egyes pillanatban ott lenni.

A hétvégék talán lazábbak ebből a szempontból, akkor még inkább neki lehet vágni a dolgoknak. Plusz ott vannak a barátok, akik ugyancsak segíthetnek, és mint azt látni fogjátok, haladnak a srácok.

Gábor megosztott egy videót, amin a munkafolyamatok egy része látható, és fogalmazzunk úgy, van mit tenni. Ha kíváncsiak vagytok Gabiék házára, magára a munkafolyamatokra, csak kattintsatok erre a linkre.