Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Tóth Gabiék karácsonyi fotója az új kedvenc

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya nagyon boldog, hogy együtt ünnepelhetnek ezen a különleges napon.

Tóth Gabi az egyik legismertebb név Magyarországon, és ez valószínűleg nem is fog változni. Mint mindennek, ennek is ára van, és az énekesnő pontosan ismeri a dolgok negatív hátterét, a rengeteg támadással járó fájdalmat.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Néha olyan érzése van az embernek, hogy bármit is ejt ki a száján Gabi, lesznek, akik neki fognak menni a közösségi médiában. Nem is oly rég volt egy rövidebb elvonulása, annyira kikezdték, és ez érthető okokból nem hatott rá pozitívan.

Gabi ezen is túltette magát, mint sok más eseményen is. Csak erősebbé vált, és az emberekben lévő haragot igyekezett átmenteni a dalaiba, hogy ezzel is üzenjen, aminek legutóbb is nagy sikere volt.

Fejben már akkor készült az ünnepekre, hiszen nincs szebb ünnepünk a karácsonynál, és aki gyereket nevel, az tudhatja, hogy ez mennyire más. Sok mindenkinek meg kellene tapasztalnia ezt az érzést azok közül, akik valamiért nem hisznek benne.

Az alább látható fotók pedig az új kedvencek lettek, nagyon örültek a követők, amikor meglátták a karácsonyi felvételeket. Minden a kislány arcára van írva, hogy mennyire boldog az édesanyja és az édesapja mellett.

Még több bulvár: Hajdú Péterék karácsonya