Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Elköltöztek Tóth Gabiék (fotók)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy a boldogság Tóth Gabiéknál, miután sikerült elköltözniük, és egy igazi álomotthonban folytathatják az életüket.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagyon sokat dolgoznak, rengeteget tesznek azért, hogy megvalósítsák az álmaikat, amik közösek. Nemrég egy különleges évfordulót ünnepeltek, és nehéz is lenne elképzelni őket egymás nélkül.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Minden kapcsolatban vannak kihívások, és még lesznek is, bármennyire is jól alakulnak a dolgok. Ez kikerülhetetlen, ha azonban őszintén kommunikálunk, teszünk a másikért, akkor semmi sem választhat el bennünket.

Néha az élet nagyon nagy nehézségeket dob elénk, és olykor eljön az újrakezdés időpontja is. Ha nagy fájdalmaink vannak, soha ne legyünk hitehagyottak, mert mindig meg tudjuk találni azt, akiben igazán bízhatunk.

Gabinak is voltak csalódásai, nehezebb időszakai, majd jött Krausz Gábor, aki mindent megváltoztatott. Szerelmük gyümölcse a kislányuk, akinél nincs fontosabb számukra, és rendkívül boldogok.

Egy ideje tervezték a költözést, talán ez volt az eddigi legnagyobb tervük a gyerekvállalás után, ami úgy tűnik, megvalósult. Tóth Gabi már részleteket is mutatott az új otthonból, amiket erre a linkre kattintva érhettek el.