Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Megérkezett Tóth Gabi válasza Lakatos Márknak

Fotó: Instagram/Tóth Gabi

Takács Petra

2022. október 19. - 18:10

Tóth Gabi nem hagyta szó nélkül az éles kritikát, a közösségi médián keresztül reagált, és válaszolt Lakatos Márk kritikájára.

Tóth Gabi lassan hozzászokhat ahhoz, hogy a hírességek is rendszeresen belé állnak, amit azonnal felkap a média. Gabi jó húzónév lett a bulvármédiában, bárki is nyilatkozik róla, csak úgy repkednek a kattintások.

Legutóbb Lakatos Márknak sikerült, éles kritikát megfogalmaznia a Sztárban Sztár leszek! Mesteréről, aminek lett is folytatása. Gabi nem hagyta annyiban a szavakat, mert nála is van egy határ, ám frappánsan fogalmazott.

Gabi már nem először kap kritikát más hírességektől, így van benne tapasztalata, de nem mindig reagál ezekre a dolgokra. Most azonban megtette, és érdekes lesz figyelni, hogy Márk részéről ennek lesz-e bármi folytatása.

„Lakatos Manyi „stylist” szerint ez egy „csecskidobós” fekete domina ruha @robertmaar.” – írta sírva nevető fejekkel. „Lehet, csak mi látjuk óaranynak és nem „csecskidibósnak”?” – tette fel a költői kérdést Gabi az Instagram oldalán.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2