Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Tóth Gabinak azt üzenik, merjen végre boldog lenni

Tóth Gabi számára az élet nem egyszerű, sok gyűlölet veszi körül, ami értelemszerűen az új párjának is kijut.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég közös fotót posztolt a szerelmével, de nem tudnak felhőtlen boldogságban élni, mert folyamatosan támadják a kapcsolatukat. Gabi valószínűleg mindig megosztó személyiség lesz, ugyanakkor nem akar háttérbe vonulni.

Szerinte valamiért a sikeres embereket támadják, és ez olyasvalami, ami minden eddiginél jobban érezhető. Gabi nem szeretne többet, csak alkotni, nyugalomban élni, mindenfajta médiafelhajtás nélkül. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Egyesek úgy gondolják, Gabi akar a címlapokon szerepelni, addig az énekesnő ezzel nem ért egyet. „A nő erős, bátor, és ha felismeri a maga küldetését, mindenre képes és alkalmas. Szabó Magda.” – írta a posztjában.

„Szép a dal, de most már fordulj el a szomorúságtól. Ami történt az két ember kudarca volt, fordulj a boldogság felé senkinek nincs oka arra, hogy feletted, felettetek ítélkezzen, hisz nem a ti utatokat járta! Merj végre boldog lenni, higgyék, bízzál és feltétel nélkül szeress és hagyd, hogy szeressenek!” – szólt egy komment Gabi oldalán.

Valaki egyszerre volt támogató és kritikus. „Az biztos mindenre képes és alkalmas vagy, csak azt nem tudod felismerni, hogy nem erős és bátor vagy, hanem személyiség zavarral élő mentálisan beteg vagy.”