Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Tóth Gabi trendi karácsonyi szettjére sokan felkapták a fejüket

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi mindig divatos, nemcsak a műsorokban, hanem odahaza is, miközben mindezt a kényelemmel ötvözi.

Tóth Gabi a hosszú évek alatt annyi különböző ruhát viselhetett, amiről álmodni sem mert gyerekként. Fiatalon pláne sokat álmodozunk arról, hogy milyen ruhákat fogunk később viselni, akár az esküvőnkön.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

Emiatt sem szabad a férfiaknak alábecsülniük azt, hogy mit szeretnének a nők a nagy napon, hiszen azt már gyerekkorukban eltervezik. Minden pillanatnak megvan a maga különlegessége, és ez akkor sincs másképp, ha Gabi épp otthon van.

Nagyon várták már ezt a karácsonyt, ami évről évre csak különlegesebb lesz, hiszen a kislányuk egyre kommunikatívabb, egyre több témáról lehet vele beszélgetni, és így tovább, nagyon hamar fel fog nőni.

Az idő repül, amit a szülők általában a gyerekeiken látnak a leginkább. Gyorsan felnőnek, majd eljön a nap, amikor már a saját karácsonyukra készülnek a gyerekeikkel, akárcsak teszi azt Gabi és a férje.

„Egy kis zserbót még valaki? Reggelire, hideg tejjel?” – írta a posztjában Gabi, aki szintén fogyasztott pár édességet. Félnivalója nincsen, mert remek formában van, és a karácsony részben erről is szól.

Még több bulvár: Így nézett ki Lionel Messiék karácsonya (fotók)