Tóth Gabi együtt énekelt a nővérével, Tóth Verával (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nemcsak szólóban lépett fel legutóbb, hanem közösen a testvérével, Tóth Verával, akit nagyon szeret.

Tóth Gabi tavalyi éve is különleges volt, többek között amiatt is, mert Erdélyben turnézott. Nagyon várta már a turnét, sokat is készültek rá, és hatalmas szeretettel fogadták a különböző helyszíneken.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Megindító volt mindezt átélnie, megélnie, és nemrég bejelentette, hogy idén is lesz erdélyi turnéja. Az állomások egyelőre nem fixek, alakítják a listát, de az már biztos, hogy megrendezik a turnét.

Gabi imád Erdélyben lenni, ahol teljesen más a légkör, a hangulat, és sok esetben az emberek is. Azokon az eseményeken is sok pozitív energiát ölelhet magához, ami mindig fontos, különösen számára, mert állandó támadás alatt áll.

A legutóbbi fellépése is különleges volt, és egy igazán érzelmes dalt is előadott. Egy olyan dalt, mely sokak számára különleges, és egyúttal utat is mutathat ebben a nehéz és kiszámíthatatlan világban.

Gabi természetesen a nővérével közösen is énekelt, amit alább hallhattok. Az este egyik legjobban várt pillanata volt, amikor Gabi és Vera egyszerre énekelt, remek hangulatot generálva ezzel a vendégek előtt.