Tóth Gabi tisztázta a kérdést, miután páran azt gondolják, újra babát vár

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021.május.26 - 19:17

A híres énekesnő tiszta vizet öntött a pohárba, még mielőtt egyre több pletyka kezdett el volna megjelenni róla.

Tóth Gabinak időről időre meg kell vívnia a saját harcát a közösségi médián belül, többek között ez is az ára annak, ha valaki nagyon ismert. Az egyik leghíresebb énekesnőről beszélünk, és noha sokan vannak, akik kedvelik őt, azokból sincs kevés, akik egyenesen utálják.

Sok durva komment jelent már meg Gabiról és családjáról, amik közül nem egy átlépte a határt. Nehéz megérteni, hogy ezek az emberek mégis mit gondolnak, amikor valamikor például Gabi halálát kívánják.

Nyilván nem lehetünk mindenki kedvencei, de ebben az esetben egyszerűbb, ha valaki kiköveti az adott sztárt, ahelyett hogy mindig visszatér, és folyamatosan beleköt. Gabinak ezúttal egy találgatás miatt kellett reagálnia, amiről a Blikk is beszámolt.

„Csak nekem tűnt fel, hogy megint fogják a Gabi hasát, a férje is meg ő saját maga is??” – idézte a Blikk az egyik kommentelőt. Sok időnek nem kellett eltelnie ahhoz, hogy Gabi reagáljon erre.”„Igen! Csak neked! Nem vagyok várandós!!!!”

Gelencsér Timi smink nélkül mutatta meg gyönyörű arcát

Gabi tehát nagyon egyértelművé tette, hogy nem vár második babát, hiába a kép, ami alapján egyesek azt gondolták, hogy a mozdulat a második gyermek érkezésére utal. Erről szó sincs, továbbra is hárman vannak.