Clouds
21 Budapest
Dollár
358,27 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
443,92 Ft
Bitcoin
23,294 $

Így táncol diszkózenére Tóth Gabi szilveszterkor (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egyre több humorosabb töltetű videót tölt fel magáról, amit a követők nagyon értékelnek.

Szép csendben Tóth Gabi minden eddiginél népszerűbbé vált a közösségi médiában, ami mondhatni a terepévé vált. A platformon keresztül nagyon gyorsan tud reagálni a róla megjelent hírekre és pletykákra.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ezt már számtalanszor megtette, de mindig lesznek, akik gyűlölettel beszélnek róla, bármit is tegyen és mondjon. Ez olyasvalami, amivel együtt kell élnie, és megtanulta kezelni a dolgokat az évek alatt.

Tavaly volt egy nagyobb mélypontja, ami kapcsán elsírta magát a TV2-nek adott interjúja alatt. Végül tartott egy kisebb szünetet, majd újult erővel tért vissza, és azóta gyakorlatilag nem találják rajta a fogást az utálók.

Gabi pontosan láthatja, hogy miket írogatnak róla, ám ő jól érzi magát a bőrében. Nagyon várta már a karácsonyt a családja miatt, hárman együtt ünnepeltek szenteste, és ez szilveszterkor sem volt másképp.”

„Krausz fürdeti ma a gyereket, szóval 15 perc buli” – írta humorosan a videója alá Gabi, aki gyorsan kihasználta a lehetőséget, és táncolt egy kicsit. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.