Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Tóth Gabi elsírta magát a születésnapi ajándék láttán (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon különleges ajándékokat kapott a 35 éves Tóth Gabi, aki, meghatódott, mert erre nemigazán számított.

Tóth Gabi kedden ünnepelte a 35. születésnapját, amire biztosan emlékezni fog. Rengetegen köszöntötték fel, megállás nélkül kapta az üzeneteket, ami természetesen mindig jól esik az embernek.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

Ilyenkor Gabi még inkább szembesülhet azzal, hogy milyen sokan vannak, akik szeretik őt, támogatják, hálásak neki azért, amit csinál. Mindig lesznek, akik gyűlölettel fordulnak felé, ugyanakkor azok, akik szeretik, elfeledtetik vele a sok rosszat.

Krausz Gábor is megható sorokat fogalmazott meg a feleségéhez, aki akkor még nem tudta, hogy milyen különleges ajándékokat fog kapni. A Tapolcán született sztáranyuka és énekesnő egyik nagy álma is teljesült.

Imádja a régi dalokat, a bakelitlemezeket, és nemcsak a régmúlt miatt. Egészen egyedi hangzást kölcsönöznek ezek a lemezek, és egyszerűen jó rájuk nézni ebben a rohanó és állandóan változó digitális világban.

„Olyan ajándékokat kaptam, amire nem számítottam. Eredeti Muzsikás bakelitek, és egy bakelit lejátszó. Jaa, és Halász Judit albumokat is. Annyira köszönöm.” – írta a meghatódott énekesnő a 35. születésnapja után. A Gabiról készült videót erre a linkre kattintva érhetitek el, korlátozott ideig.