Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Tóth Gabi: hálás vagyok, hogy megadhatom a lányomnak mindazt, amiről én csak álmodtam

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az énekesnő szerint felfoghatatlan, hogy nemrég még babaként tartotta a karjaiban Hannarózát, miközben attól rettegett, képes lesz-e őt boldoggá tenni.

Tóth Gabi ismét a blogján, a csalad.hu oldalán számolt be a mindennapjaikról, nevezetesen arról a különleges eseményről, amikor a kislánya 3. születésnapját ünnepelték, s állítása szerint remekül sikerült a nagy nap.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

A párja már korábban elkezdte készíteni a finomságokat, így a hangolódás is hamarabb elkezdődött, aminek az ünnepelt rettentően örült, az énekesnőt pedig elégedettséggel töltötte el, hogy láthatta, mennyire boldog a gyermeke.

Ám Tóth Gabi majdnem ugyanennyire örült annak a babaháznak, amit a kislánya számára vásárolt, hiszen saját bevallása szerint ő legalább annyit gyönyörködik benne, mint Hannaróza, ennek pedig megvan az oka.

„Istenem, ha nekem lett volna ilyen! Szerintem hónapokig kis sem mozdultam volna a szobámból”

– vallotta be.

Korábban amiatt aggódott, elég jó anya lesz-e a gyermeke számára

Majd arra utalt, sokat gondolkodik azon, hogy vajon akkor tesz jót a kislányával, ha a tőle telhető legtöbbet adja meg neki, vagy pedig akkor, ha következetesen figyel rá, hogy csak a legszükségesebbeket kapja meg.

Erre talán nincs is egyszerű válasz, hiszen szülőként olykor nagyon nehéz megállni, hogy ne kényeztessük el a kicsiket, de az énekesnő hozzátette, próbál odafigyelni arra, hogy a gyermeke hasznos, fejlesztő játékokat is kapjon.

Aztán arról írt, mennyire felfoghatatlan számára, hogy nemrég még babaként tartotta a karjaiban Hannarózát, miközben attól rettegett, hogy képes lesz-e őt boldoggá tenni, s azóta is azon igyekszik, hogy ne kételkedjen önmagában.

„Annyira hálás vagyok, hogy megadhatom neki azokat a dolgokat, amikről én csak álmodoztam!”

– ismerte be.