Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $
Fotó: Instagram/Tóth Gabi
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi az egyik legnagyobb énekesnő Magyarországon, de valamiért rendre elkerülte őt a dobogó legfelső foka a versenyeken, ugyanakkor nem adja fel a küzdelmet.

Az elmúlt hétvégén véget ért a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évada, ami hozott magával pár meglepetést. Yulasi Miranda harmadik helye egyenesen sokkolóan hatott a nézőkre, nem éppen erre számítottak, mert a kubai lány óriásit énekelt. Ezek után Kaly Roland és Kökény Dani állhattak a mesterek előtt, várván a végeredményt, hogy megtudják, ki lett a győztes.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Köllő Babett a nagy eredményhirdetés előtt azt mondta, nem gondolták volna, hogy Roland és Dani lesz a két döntős, mert voltak náluk nagyobb hangok is, végül azonban ők győzték meg a leginkább a nézőket.

Babett hangsúlyozta, bizonyos szempontból teljesen mindegy, ki nyeri meg a versenyt, mert két olyan tehetségről beszélünk, akik előtt hatalmas zenei karrier előtt állnak. Tóth Gabi szintén mondott pár szót, és azzal kezdte, a karrierje során semmilyen versenyt nem nyert meg, de ott volt a dobogón.

Elismerte, nagyon sokszor bántotta mindez, és nem értette a lényegét, de 18 év után ráeszmélt, milyen tűzzel hajtotta őt ez előre. „A mai napig nem adtam fel, hogy egyszer talán nekem is sikerül nyernem egy műsort, vagy egy tehetségkutatót.”

Ugyanakkor nem ez határozta meg a karrierjét, és továbbra is azon van, hogy átadja az üzeneteit, még akkor is, ha megosztó az emberek számára. Pápai Joci szintén visszanyúlt a múltba, kiemelvén, hogy sokáig mindenhonnan kiesett és küzdött azért, hogy észrevegyék.

Joci örökre hálás marad Majkának, mert a rapper mindig hitt benne, és nélküle valószínűleg nem tartana itt. Sokat támogatta az énekest a pályafutása és az élete során, aki egyúttal az egyik legjobb barátja.

Majka ennek kapcsán azt mondta, noha 20 éve a barátjának tekinti Jocit, a legtöbb alkalommal amiatt segített neki, mert tudta, hogy tehetséges. „Emiatt mondtam neki, hogy legyen kitartó.” – tette hozzá a rapper.