Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Tóth Gabi ritkító színű ruhája is nagyot ment a Sztárban Sztár leszek!-ben

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2022. november 1. - 04:41

Tóth Gabi nagyon jól érzi magát Már Róbert ruháiban, amik nagyon különleges darabok, és könnyű megtalálniuk a sztároknak velük a karakterüket.

Tóth Gabi hosszú évek óta dolgozik a szakmában, és igazán egy alkalommal sem tartott hosszú szünetet. Nyilván a terhessége ideje alatt ez megtörtént, és azt követően is óvatosan tért vissza, de ez természetes.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Ezt leszámítva azonban folyamatosan dolgozott, és igyekezett sokat adni azoknak, akik szeretik a dalait. Mindez azóta sem változott, inkább mélyebbé vált, egyszerűen érzelmesebb módon szól az emberekhez a dalokon keresztül.

Ennek ellenére rengetegen igyekeznek őt támadni, és azt kívánják, hogy fejezze be a karrierjét. Gabi köszöni, jól van, és azokra koncentrál, akik szeretik őt, hiszen pontosan ez az, amiből építkezni tud.

Az elmúlt hétvégén is a Sztárban Sztár leszek!-ben tűnt fel, ami egy nagyon izgalmas estét hozott számára. Gabi ezúttal is egy végtelenül feltűnő szettben jelent meg, aminek sokan örültek, és érdeklődtek is a ruha iránt.

Rengeteg édesanya írt Berki Mazsinak, belőle merítkeznek és motiválja őket

A Már Róbert által biztosított ruha megint kihozta Gabi színes egyéniségét, aki imádta az összeállítást. Egy kis nyarat is kölcsönzött az év vége előtt a műsorba, ami gőzerővel halad előre, de mint mindig, minden héten ki kell esnie valakinek.