Clouds
21 Budapest
Dollár
363,77 Ft
Euró
391,50 Ft
Font
439,84 Ft
Bitcoin
23,342 $

Valami, amit Tóth Gabi évekig pánikolva keresett

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ünnepek közeledtével Tóth Gabi is egyre több mindent oszt meg a követőkkel, illetve azokkal, akik az oldalára tévednek.

Tóth Gabi mindig is hívő volt, és ez most sincs másképp, miközben egyre több olyan jelet kapott az égiektől, hogy érdemes hinni. Sokáig úgy tűnt, hogy nagyon nehezen lehet gyermeke, majd jött a csoda, amiért több mint hálás.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

Gabi mindig akkor beszél a legérzelmesebben, amikor szóba kerül a kislánya, akinél nincs fontosabb számára. Sokszor könnyezni kezdenek a szemei, olyan erős benne a hála és a szeretet a gyermeke, illetve a fenti erők felé, hiszen nincs csodálatosabb érzés, mint édesanyának lenni.

Ennek ellenére Gabit sokszor támadják, kifigurázzák, de erősebb, mint valaha. Sokat tanult, és sok mindent is hagyott maga mögött. Időközben pedig megtanulta azt is, hogyan teremtse meg az otthon melegét, mely szintén fontos.

„Most, hogy csendesebb napok vannak, azt vettem észre , hogy már nem mástól várom ,hogy megteremtse nekem az “otthon melegét” ,azt a családi biztonságérzetet, hanem képes vagyok én magam megadni, megteremteni.” – írta a posztjában Gabi.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2