Az év egyik legmeghatóbb képe Tóth Gabitól

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 1. - 18:29

Tóth Gabi végtelenül hálás azért az időszakért, amikor még anyatejjel táplálhatta a kislányát, aki mindennél fontosabb számára a Földön.

A híres magyar énekesnő óriási utat járt be a karrierje és az élete során, melynek ideje alatt támadásokat is kapott. Nem mindenkinek szimpatikus a karaktere, és igazán durva hozzászólásokat is kapott.

Voltak, akik egészen abszurd kívánságokat fogalmaztak meg vele és a családjával szemben, amiket inkább nem idéznénk. Még a sokat tapasztalt Gabit is meglepték ezek az egészen durva és minősíthetetlen hozzászólások.

Édesanyaként is változott, még tovább fejlődött a karaktere, és rendkívül hálás az apró pillanatokért, különösen azokért, amiket a kislányával közösen élhet meg, Hannaróza élete fénye, és minden percért hálás, amit vele tölthet el.

Sztárban sztár leszek! Pápai Joci és Tilla párharca az öltözőben (videó)

Legutóbb az anyatejtáplálás világnapja kapcsán emlékezett meg a lányáról, aki napról napra fejlődik, és egyre nagyobb. Az ember hirtelen arra lesz figyelmes, hogy a gyermeke bölcsibe, óvodába, majd iskolába megy, és megkérik a kezét.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.