Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Megható családi videóval üzent Tóth Gabi

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy egészen megható és aranyos családi videóval üzent 2023-ra, hozzátéve, nehézségek mindig lesznek, de a család az első.

Tóth Gabi is abszolúte 2023-as hangulatba került, és az utóbbi időben egyre több családi tartalmat oszt meg. Ez is csak azt jelzi, hogy már maga mögött hagyta a rengeteg támadást és nehéz időszakot.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Gabi pontosan tudja, milyen az, amikor az emberek gyűlölettel beszélnek róla, de kizárólag a közösségi médiában találkozik hasonlóval. Amikor odakint van a valóságban, szeretettel fordulnak felé, akárcsak a koncertjein.

Ettől függetlenül nem könnyű mindezt elviselni, pláne, ha a családját is bántják. Krausz Gábor sem hagyja mindezt, és legutóbb is megosztott egy olyan üzenetet, ami nagyon sok embernél verte ki a biztosítékot.

Időről időre kapnak ilyen üzenetet Gabiék, és ez valószínűleg nem fog változni, hiszen a világunk is rossz irányba halad. Odahaza megvan az a harmónia, ami Gabit is ki tudja rántani a rosszabb időszakaiból.

A kislánya ugyancsak sokat tesz hozzá ehhez, akinek az édesapjával is fantasztikus a kapcsolata. Az alább látható videó pontosan ezt mutatja be, és ez csak egy a sok közül, nagyon boldog a híres trió.

„Legyen mindenkinek ennyire bátor, boldog, szeretetteljes éve 2023-ban. Nehézségek mindig lesznek, de amíg szeretetben lehetünk a családunkkal, addig nagy baj nem lehet.” – írta a posztjában Gabi.

Még több bulvár: Vajna Timi megmutatta a csodálatos karácsonyfáját