Dollár
381,98 Ft
Euró
392,04 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,605 $

Tóth Gabi már a második oltását is megkapta: „Nem fizettek ezért a bejegyzésért se…”

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021. május 4. - 22:14

A magyar énekesnő egyértelművé tette, hogy ezért a bejegyzésért sem fizettek neki, pusztán megosztotta az emberekkel, hogy mit érez a második oltását követően.

Tóth Gabi azon hírességek közé tartozik, akik átestek a COVID-on, és nem éppen tünetmentesen. Nem volt kérdés, hogy kérni fogja az oltást, amiből időközben már a második adagját is megkapta, tehát hamarosan teljesen védetté válhat.

Soron kívül A Jobbikból kilépett Jakabhoz máris 10 ezren csatlakoztak

„Második oltást is megkaptam vasárnap… nem voltam túl jól tőle.., de hihetetlen megnyugvást ad nekem, hogy védelmet kaphatok általa!” – kezdte a posztjában Gabi, aki nagyon örül, hogy lassan teljesen védetté válhat.

„Gyenge voltam, és szédültem is… de mindig tudatosítottam magamban, hogy ezt nem betegség okozza, hanem a testem reagál és védelmet alakít…” – osztotta meg az érzéseit a híres énekesnő a második oltást követően.

Konyhafőnök: Zé olyat tett, amit ezelőtt még soha, videón a jelenet

„Megosztó téma és nem is akarok senkit győzködni, csupán a saját érzéseimet osztom meg veletek… voltam covidos.. ez a két nap immunreakció, amit az oltóanyag váltott ki, semmiség volt ahhoz képest, amit abban a 12 napban kellett átélnünk…”

„Pedig bíztam az immunrendszeremben… hiszem, hogy ezzel nem csak magamat, hanem a családomat és embertársaimat is megóvhatom majd! Nekem fontos, hogy vigyázzak rátok! Bármennyire is nyálasan hangzik… ui: nem… nem fizettek ezért a bejegyzésért se…”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.