Tóth Gabi férjét is felháborítja, ami most Hosszú Katinkával szemben történik

Fotó: Hosszú Katinka a célban a női 200 méteres vegyesúszás döntőében a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizesközpontban 2021. július 28-án. A címvédő és világcsúcstartó úszónő a hetedik helyen végzett. MTI/Kovács Tamás
not image

Hujber Dávid

2021. július 28. - 10:07

Krausz Gábor sem hagyta szó nélkül a dolgot, miután Hosszú Katinkát folyamatos támadások érik a tokiói eredményei miatt.

Hosszú Katinka egy igen nehéz időszakon van túl, és számára biztosan nem tett jót, hogy egy évvel elcsúsztatták a tokiói játékokat. Már soha nem tudjuk meg, hogy milyen eredményeket érhetett volna el, de tény, ideálisabb lett volna, ha 2020-ban, az eredeti időpontban rendezik meg az eseményt.

Hosszú eddig nem tudott érmet szerezni Tokióban, és többen látványosan nekiestek az interneten, ami annak tudatában, hogy korábban milyen eredményeket ért el, egyáltalán nem fair. Ennek ellenére sorra jönnek a negatív jelzők, és nem éppen szép stílusba bújtatva.

Katinka sem boldog az eredmények láttán, és hangsúlyozta, így biztosan nem tudja abbahagyni. Édesapja szintén nyilatkozott, miközben egyre több sztár veszi védelmébe a kiváló magyar olimpiai aranyérmest.

Tóth Gabi párja, Krausz Gábor sem akarta szó nélkül hagyni azt, ami most a médiában zajlik Katinka ellen. „Tudjátok mit jelent az, ha valaki 3x olimpiai, 9x világ- és 15x Európa-bajnok? Nem videojátékban, nem a kanapéról és nem álmokban. Tudjátok mit jelent? Azt jelenti, hogy azt csinál amit csak akar!” – írta az Instagram oldalára kirakott posztban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.