Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Együtt a nagy család: Tóth Gabiék születésnapi reggelije

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gáboréknak nincs idejük tortára és bulira, hiszen óriási munkálatokban vannak, gőzerővel dolgoznak azon, hogy át tudjanak költözni az új házba.

Mint ismeretes, Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor vettek egy mély lélegzetet, majd úgy döntöttek, hogy megvásárolják az első házukat. Ennek érdekében hitelt vettek fel egy banktól, de a végén övék lesz a ház.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Ugyanakkor nem egy kész épületbe költöznek be, mivel monumentális felújítás előzi ezt meg. Gabi és Gábor is sokat dolgoznak a ház körül, akárcsak a szakemberek, így együttes erővel biztosan végére érnek a dolgoknak.

Gábornak nem mellesleg születésnapja van, ám az idei más, mint amihez eddig hozzászokhatott. Teljesen érthető, hogy egy-két dolog elmaradt, de természetesen a családja ott van mellette, jól indult a napja.

„Ma nincs torta, nincs buli, nincs champagne, nincs semmi, csak egy jó reggeli, aztán sitt, dobozok, zsákok, fúrás, vésés, de nem is hiányzik más mert ők ketten a legfontosabbak.” – írta a posztjában a születésnapos Gábor.

„Köszönöm a kedves üzeneteket, nem tudok mindenkinek válaszolni, mert épp derékig vagyok a porban.” – tette hozzá a nagy házfelújítás közepette a chef, aki idén is rengeteg felköszöntést kapott születésnapja alkalmából.