Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Így szurkolt Tóth Gabiék kislánya a katari világbajnoki döntő alatt (videó)

Fotó: EPA/Friedemann Vogel
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Természetesen Tóth Gabi és Krausz Gábor sem akarta kihagyni a katari világbajnoki döntőt, miközben a kislányuk csatlakozott hozzájuk.

Egy őrületesen izgalmas és drámai katari világbajnoki döntőn vagyunk túl, amire még sokáig emlékezni fogunk. Az emberek csak fogták a fejüket a történések láttán, és ez nemcsak a helyszínen lévőkre volt igaz.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Döbbenetes fordulatok tarkították a finálét, melynek a végén egyvalaki különösen boldog lehetett. Messi felért a csúcsok csúcsára, így abszolúte teljessé vált a pályafutása, és lehetséges, ezek után még inkább minden idők legjobbjának tekintik.

Ezt a döntőt azoknak is érdemes volt figyelemmel követniük, akik alapesetben nem néznek labdarúgást. Igaz, nem éppen úgy indultak az események, hogy le fogjuk rágni a körmeinket, majd fordult a kocka.

A hazai hírességek szintén igyekeztek televízió elé ülni, vagy ahogyan kényelmes. Így tettek Tóth Gabiék is, miután a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évada véget írt, tehát az énekesnőnek nem kellett ott lennie a TV2 stúdiójában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2