Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Tóth Gabi keddi téli szettje: „Azt hiszem, beöltöztem”

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy igen trendi téli szettet rakott össze magának a keddi napra, ami megint csak hidegnek ígérkezett.

Tóth Gabi nem unatkozik, és ez gyakorlatilag a gyerekkora óta így van, hiszen mindig történik valami körülötte. Azzal pedig, hogy a nővéréhez hasonlóan színpadra állt a Megasztárban, az egész élete megváltozott.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Ugyan voltak mélypontok az életében, és a karrierje sem mindig úgy haladt előre, mint azt sokan gondolták, soha nem adta fel. A mögötte álló eredmények őt igazolják, megérte kitartania, és állnia a sarat.

Talán nyugodtabb életet élhetne, ha nem támadnák ennyien a közösségi médiában, de ez még mindig jobb, mintha a való életben is elhordanák mindennek. A koncertjein és az utcán csak szeretet veszi körbe, ami mindennél fontosabb.

Igyekszik pozitív maradni, és táplálkozni az őt ért támadásokból, amiket dalok formájában is megtett. Ezen támadások nélkül nem lenne olyan erős, mint most, de tény, sokszor nem ideális a helyzet.

Gabi megint úton volt, amikor bejelentkezett a követőinek, és megmutatta az aktuális téli szettjét. „Azt hiszem, beöltöztem.” – írta a posztjában Gabi, akiről a fotót erre a linkre kattintva érhetitek el, de csak korlátozott ideig.

Még több bulvár: Szorcsik Viki Csutinak a Farm VIP-ban. „Segítsek masszírozni?” (videó)