Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Tóth Gabi karácsonyi üzenete

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres énekesnő számára is nagyon fontos a karácsony, a szeretet ünnepe, amikor az emberek többsége igyekszik még több szeretettel megtölteni a szívét.

A karácsony szinte mindenki számára különleges, és minden évben izgatottan várjuk. Semmihez sem hasonlítható, és a nehéz időszakokkal a hátunk mögött képesek vagyunk félretenni azokat a dolgokat, amik bántanak.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Ez nem az ajándékozásról szól, sokkal inkább adott esetben a megbocsátásról, és arról, hogy emlékeztessük magunkat, mik az igazán fontos értékek. Az emberek kapcsolatoknál, a családnál semmi sem lehet fontosabb.

Karácsonykor még inkább adott a lehetőség arra, hogy rendezzük a kapcsolatainkat, vagy új utat nyissunk a következő év előtt. Ha tartjuk az utat, akkor nem lehet nagy gond, bármilyen nehézségekkel is nézzünk szembe.

A hírességek is ugyanúgy karácsonyoznak, mint bárki más, és igyekeznek betekintést adni a kulisszák mögé. Tóth Gabiék is nagyon várták már ezt az időszakot, különösen a gyermekük miatt, aki egyre nagyobb és nagyobb.

Eljön majd az idő, amikor Gabiék kislánya felnőttként fog ott állni a szülei mellett. Most azonban még kiélvezi a gyerekkor szépségét, egyediségét, mely megismételhetetlen, és különleges emlékeket ad a családnak.

Még több bulvár: Sarka Kata karácsonyi fotóját is imádják a követők