Videóra vették Tóth Gabi könnyekig ható produkcióját a vendégek előtt

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy nagyon érzelmes dalt is elénekelt a vendégek előtt, akik igazán élvezhették az énekesnő előadását.

Tóth Gabi élete messze nem átlagos, már csak az ismertsége miatt sem. Ennél sokkal nagyobb problémát tud jelenteni az, hogy nagyon megosztónak tartják, és az emberek hajlamosak kiforgatni a szavait.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Ezzel rendszeresen szembesül, emiatt sem ad interjúkat, csak nagyon ritkán. Amikor kivételt tesz, akkor általában hosszabban beszél az érzéseiről, de tudja jól, egyesek szinte utaznak a mondataira.

Úgy pedig nem könnyű beszélni, hogy többször is át kell gondolnia, mit mond az ember, nehogy azt teljesen másképpen tálalják. Nem egy példa volt már erre Gabi életében, de ez olyasvalami, amivel igyekszik együtt élni.

A kiváló formának örvendő énekesnő nagy heteket tudhat maga mögött, és már nagyon alakul a házuk odabent. Sokat jelent számára a munka és az, amikor találkozhat a rajongókkal, akik tartják benne a lelket.

Legutóbb egy rendkívül érzelmes dalt énekelt el, ami a Homok a szélben volt. Az egyik legszebb magyar dal, mely valaha is napvilágot látott, és egyúttal Tóth Gabi számára is rendkívül fontos, szívhez szóló.