Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Tóth Gabi rendesen küzd az elemekkel az új házukban (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi igyekszik minden t a helyére rakni a házfelújítás körül, de távolról sem egyszerű a helyzetük.

Tóth Gabi nem átlagos életet él, ami már a Megasztárban való szereplése óta igaz. Ismert emberként minden más, Gabi szempontjából különösen, mert nagyon megosztónak tartják, és szinte utaznak a szavaira.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Sokan gyűlölettel beszélnek róla, ám az énekesnő kitart, és nagy erőkkel készül a 2023-as erdélyi turnéjára. Természetesen ő sem feledkezett meg Ferenc pápa budapesti látogatásáról, melynek kapcsán szintén üzent.

A TV2 sztárja időközben hajszínt váltott, de egyvalami nem változott, mégpedig az, hogy még mindig sok a munka az új házuk körül, és akkor finoman fogalmaztunk. A bútorok is megvannak már, de úgy tűnik, nem mindennek van helye.

Gabi néha csak fogja a fejét, viszont végre jó idő van, és Szentendre az egyik legszebb helyszín Magyarországon. Nagyon szép helyre költöztek Gabiék, viszont még mindig nem végeztek a házfelújítással.

Ennek kapcsán készített egy humorosabb videót, amivel sokan mások is azonosulni tudnak, főleg azok, akik hasonló helyzetben vannak, vagy voltak. Gabi videóját erre a linkre kattintva érhetitek el.