Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Videón Tóth Gabi vicces reakciója a házfelújítás és a költözés elviselésére

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi humorosan mutatta be, hogyan viseli el a házfelújítás és a költözés nehézségeit, ami nem könnyű.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nagy fába vágták a fejszéjüket, ugyanis egyrészt megvásárolták az első házukat, másrészt azt teljesen átalakítják, felújítják. A közzétett videók alapján rengeteg a munka a házban, viszont a végére igazi álomotthon lehet belőle.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Gabi elmesélte az ezzel kapcsolatos félelmeit, ami érthető, hiszen ez az első hitele, és a felújítás hatalmas munka. Most már ők is át tudják érezni, hogy mindez mekkora stresszel is jár, ami nem könnyű.

Egy nap majd talán sokkal könnyebben néznek vissza erre az időszakra, de jelenleg a kellős közepén vannak. Igyekeznek minél hamarabb végezni, hogy át tudjanak költözni, és megkezdjék életük következő szakaszát.

Nagy változás lesz ez az életükben, és a kislányuk később gyakorlatilag már csak az új házra fog emlékezni. Rengeteg helyük lesz, és a ház többi részét még nem is láthattuk, de majd talán azok is bemutatásra kerülhetnek.

Gabi készített egy humoros reakcióvideót, amit mindenképpen nézzetek meg, mert valóban jól sikerült. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg, ahogyan Gabi megvillantja a színészi képességeit.