Dollár
395,74 Ft
Euró
416,96 Ft
Font
483,85 Ft
Bitcoin
16,888 $

Egészen különleges felkérést kapott Tóth Gabi

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi, a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának mestere ismét egy nagyon különleges felkérést kapott a zenei világban.

Tóth Gabi karrierje sosem volt ilyen szárnyaló, mint most, ugyanakkor ennyire sem támadták soha ezelőtt. Rengetegen gyűlölettel beszélnek róla, tucatnyi halálos fenyegetést kapott, gyermeke halálát kívánták, és így tovább.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Rendkívül nehéz volt mindezt elviselnie, nemrég kórházban is járt, de már sokkal jobban van. Azóta visszatért a közösségi médiába, és láthatóan jó hangulatban van, ami persze egyeseket elkezdte zavarni.

Gabi azonban igyekszik előre tekinteni, és nem hátra, most leginkább annak örül, hogy egy nagyon különleges felkérést kapott. Erre biztosan öreg korában is emlékezni fog, akárcsak a kislánya, aki ezzel olyasvalamit élhet át, mint azelőtt soha.

„Csatlakoztam Hannika kedvenc együtteséhez egy dal erejéig. Ez az egyik, szívemhez legközelebb álló felkérés, amit valaha kaptam, hiszen a gyermeki tisztaság, őszinteség árad a zenéjükből.” – írta meghatottan a posztjában Gabi.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2