Dollár
395,10 Ft
Euró
411,47 Ft
Font
477,08 Ft
Bitcoin
16,636 $

Tóth Gabi egy egészen különleges fejdíszt készíttetett magának

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2022. október 28. - 03:07

Az énekesnő nem napi használatra szánja a különleges fejdíszt, ami nagyon jól áll a stílusának, és passzol hozzá, amit képvisel.

Tóth Gabi számára nagyon fontos a történelem, Magyarország múltja, és így természetesen a hagyományok is. Nem egyszer láthattuk már népviseletben, amivel abszolúte tud azonosulni, és ilyenkor úgy érezheti magát, mintha csak időt utazna.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Ezek a különleges ruhaköltemények és kiegészítők sokat tudnak hozzáadni az ember lelkéhez, nemcsak a megjelenéshez. Gabi imádja ezeket a darabokat, és nemrég egy újabb különleges kiegészítőhöz juthatott hozzá.

Megtudhattuk, hogy mindig is szerette a fejdíszeket, és most egy olyan egyedi darabot tudhat magáénak, ami több száz évvel repíthet vissza bennünket az időben. Ennél elégedettebb már nem is lehetne a Sztárban Sztár leszek! Mestere, aki talán az egyik adásban feltűnik majd az új fejdíszében.

„Mindig is szerettem a fejdíszeket. @_awaraart_ számomra egy csoda, aki olyan gyönyörű és energiákkal teli ékszereket alkot, hogy mindig nagyon nagy erőt érzek magamban, ha viselem a nyakláncait, fülbevalóit.” – írta Gabi a posztjában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2