Tóth Gabi ezt az érzést semmire nem cserélné el: madarat lehet vele fogatni

not image

A T-800-as

2021.február.26 - 13:05

Néha mintha mindenhol csak pillangók vennék körül Tóth Gabit, annyira boldog és kiegyensúlyozott, de vannak holtpontjai is.

Tóth Gabi sokáig egy megosztóbb személyiség volt a zeneiparban a vadóc stílus miatt, ami azóta megváltozott, letisztult és mivel édesanyává vált, totálisan átalakult az élete. Nyilván kevesebb ideje van magára, de ezt semmire nem cserélné el.

Gabi küldött egy kis rövid beszámolót a követőinek a közösségi médiás felületén, megosztván az aktuális érzéseit, azt, hogy mennyire gyorsan telnek a napjai a kislányával, akit mindennél jobban szeret.

„Dolgos nap lesz a mai is! Hihetetlen, ahogy repülnek a napok Hannival… mire kettőt pislantottam, 15 hónapos lett.” – írta Gabi a hivatalos Instagram oldalán, aminek már lassan 455 000 követője lesz a közösségi médiában.

Király Linda olyan szexi képet posztolt a konyhából, hogy a sütő magától gyullad be

„Elképesztő kaland minden pillanat vele. Mindig azon gondolkodom, hogy bakker mennyi időm volt Hanni érkezése előtt. Semmire sem cserélném ezeket a tartalmas napokat!” – ismerte el a neves énekesnő.

„Este egy hosszú nap után így van igazán értelme egy pohár bornak is. Csodás napot mindenkinek! Nekünk az lesz… pár holtponttal, de így jó…” – köszönt el Gabi, akinek ugyan vannak holtpontjai, nagyon boldog.