Tóth Gabi egy igazán vonzó szelfivel jelentkezett be, nem is akármivel a nyakában

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2021.április.22 - 22:14

Gabi nagyon szereti az egyedi tárgyakat, és most egy művésznek adott teret az Instagram oldalán, amit lassan félmillióan követnek.

Tóth Gabi művészemberként nagyon kedveli a művészetet, és annak szerteágazó világát. Nem egy klipjében láthattunk erre utaló jeleket, és sokszor az öltözködésében is megnyilvánulnak ezek az apró és fontos részletek.

A híres énekesnő most úgy döntött, hogy teret egy remek tehetségnek, és ír róla egy posztot az Instagram oldalán. Egyszerűen lenyűgözte az a különlegesség, ami ezekből az egyedi kis tárgyakból árad.

„Rajongok a kreatív, lélekkel teli tervezőkért, képzőművészekért..annyi tehetséges ember van közöttünk, hogy csak ámulok és bámulok!” – kezdte a posztjában Gabi, aki valóban imádja az ehhez hasonló alkotásokat.

Rácz Jenő élete szelfije, ennél cukibb nincs

„Ilyen például @tinytrip_glassart Kovács Petra is, aki számomra “örök életet zár üvegbe”és még sok-sok csodás alkotásával kápráztat el!”’ – emelte ki Petrát a sorból, miután lenyűgözték a munkái, amik valóban egyedi darabok.

„Szeretném, ha minél többen látnátok, hogy mennyi érték van körülöttünk! Igyekszem támogatni a képzőművészeket, tervezőket azzal, hogy megmutatom nektek is csodás alkotásaikat! Tisztelem a tehetséget és hiszem, hogy mindnyájunkban ott van ! Legyen az bármi is.”