Sztárban sztár leszek! Tóth Gabi extrán szexi szettje szimplán tarol

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2021. július 29. - 21:57

A TV2 műsorában a divatra is rendkívül fontos figyelmet fordítanak a szakemberek, mivel ez is része a műsornak, a show-nak.

Az emberek többsége csak nagyon keveset láthat abból, hogy milyen módon áll össze egy műsor, mekkora munka van mögötte. Számtalan ember segédkezik abban, hogy minden a helyére kerüljön, és igazi csapatként működnek.

A nézők már csak a végeredményt látják, de azt nem, hogy mindez milyen megfeszített munkatempóval jár, miközben igazi profik teszik azzá a műsort, amit sokszor csak állva tapsolunk meg a televízió előtt.

A divat jelentős részét veszi ki ebből a sikerből, mert távolról sem mindegy, hogy mit hordanak a szereplők, például a zsűri. Nem egy alkalommal a néző először a ruhákat szúrja ki, amik érdekelni kezdik őket, nem nyomnak rögtön tovább, majd szép lassan elvarázsolják őket a produkciók.

Várkonyi Andrea is Hosszú Katinka védelmére kelt

Valami hasonló várható a Sztárban sztár leszek! című TV2 szuperprodukcióban, aminek Tilla lesz a műsorvezetője, míg a zsűriben Tóth Gabi, Köllő Babett, Majka és Pápai Joci foglalnak helyet. Hatalmas durranásnak ígérkezik a következő évad, és a divat sem maradhat háttérben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.