Tóth Gabi ismét üzent: „Ne haragudjatok, ha miattam bántottak benneteket is”

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021. szeptember 16. - 17:07

A híres énekesnő nem túlzottan boldog az őt és másokat ért támadások miatt, ugyanakkor élete egyik legszebb két napján van túl.

Tóth Gabi általában egyik pillanatról a másikra válik célponttá, és az emberek nagyon durva szavakat fogalmaznak meg vele szemben. Olyan is előfordult már, hogy nemcsak az ő halálát kívánták, hanem az egész családjáét.

Egyes üzenetek már akár rendőrségi feljelentést is érhetnének, és azután, hogy kiderült, Gabi lesz az egyik fellépő a pápa budapesti látogatása során, megindult az újabb lavina. A sztár egy nap el fogja mesélni a lányának, hogy miket élt meg ezekben a hetekben, de jó dolgok is érték.

Frusztráló lehetett látni számára, hogy nemcsak őt értek támadások, hanem azokat az embereket is, akiket kedvel. Gabinak szembesülnie kellett azzal, hogy akár több ezren képesen nekiesni a közösségi médián keresztül, ami már a kezelhetetlen kategóriába sorolható.

Barta Sylvia felejthetetlen élménye a pápa látogatásáról (videó)

Az Instagram oldalán keresztül üzent, hozzátéve, hogy mindenkinek hálás, és ne haragudjanak rá, ha miatta őket is bántották . Hálás azért, hogy sok jó embert ismerhet, és ők valóban különlegesek számára.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.